Нова агресия между непълнолетни се  е случила в Пловдив, във

...
Нова агресия между непълнолетни се  е случила в Пловдив, във
Коментари Харесай

Mладежи пребиха момчето, сочено за поръчител на боя над ученичката в Пловдив

Нова експанзия сред малолетни се  е случила в Пловдив, по отношение на пребитото момиче по-рано от седмицата. Група младежи са пребили хипотетичният гарант на побоя над ученичката от СУ „ Симон Боливар.  Наши читатели ни изпратиха видео, на което се вижда по какъв начин група от 5-6 души потеглят към момчето. Те стартират да му крещят „ Защо биеш девойки “, а той отвръща, че никого не удрял, написа

След това единият от групата удря в тялото и поваля момчето на земята, а другите стартират да го ритат. Той крещи, като споделя и, че не я удрял.  Клипът е сниман в регион „ Тракия “ до СУ „ Св. Седмочисленици “, като се е случил в междублоково пространство измежду бял ден.

Припомняме, че от прокуратурата и полицията започнаха инспекция за насилието над ученичката.  Предполага се, че нападнатото момче е това, което приказва на видеото от подлез в регион „ Тракия “.

На въпросния клип се вижда по какъв начин момче или момиче я удря, като тя пада на земята. Девойката  пита: „ Какъв ти е казусът ”, а насреща се чува – „ Ей, в този момент ще видиш ”.  Влачи момичето, нанася още няколко удара. След което следват плесници, а най-после с все мощ забива главата й в земята.

Според нашите читатели, пребитото момче е „ поръчал “ побоя над ученичката. Причината – тя му блъснала пестник преди този момент. На видеото се чува по какъв начин той споделя:  „ Ела в този момент ми набий пестник “.

Другият побой над момичето бе в двора на учебното заведение на „ Симон Боливар ” в " Изгрев ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР